ПЕДАГОГІЧНИЙ КОУЧІНГ ЯК СУЧАСНА ТЕХНОЛОГІЯ ОСВІТНЬОГО МЕНЕДЖМЕНТУ - Кузнецова, Оксана; Одарченко, Вероніка; Глущенко, А. (My University, 2019)
У тезах педагогічний коучинг розглядається як фактор, що сприяє реалізації творчого потенціалу людини та як технологія розв’язання завдання вдосконалення особистості на різних етапах професіоналізації.
Кузнецова О.В. Педагогічний коучінг як сучасна технологія освітнього менеджменту / О. В. Кузнецова, В. І. Одарченко, А. О. Глущенко // Influence of scientific achievements in education on the development of modern society (26-27 april 2019, Lithuania). – Vilnius, 2019. – С. 203–205.
Keywords: коучинг, потенціал, людина; coaching, potential, person; коучинг, потенциал, человек