Підготовка майбутніх вчителів початкових класів до національно-патріотичного виховання здобувачів початкової освіти - Негуторова, Тетяна (My University, 2024)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні засади підготовки майбутніх вчителів початкових класів до національно-патріотичного виховання здобувачів початкової освіти. У другій частині, дослідницькій, розкривається дослідно-експериментальна перевірка ефективності педагогічних умов формування готовності майбутніх вчителів початкових класів до національно-патріотичного виховання здобувачів початкової освіти. The master's thesis consists of two chapters. The first part, theoretical, considers the theoretical foundations of training future primary school teachers for national and patriotic education of primary school students. The second part, research, reveals the experimental verification of the effectiveness of pedagogical conditions for the formation of future primary school teachers' readiness for national-patriotic education of primary school students.
Keywords: національно-патріотичне виховання; здобувачі початкової освіти; майбутні вчителі початкових класів; патріотизм; національна свідомість; національна ідентичність; духовні та моральні цінності; national-patriotic education; primary school students; future primary school teachers; patriotism; national consciousness; national identity; spiritual and moral values