Робочий зошит з дисципліни "Педагогіка (Загальна педагогіка, вікова педагогіка)" - Бровченко, Анастасія (My University, 2021)
Робочий зошит призначений для самостійної роботи здобувачів освіти при вивченні дисціпліни «Педагогіка (Загальна педагогіка, вікова педагогіка)». Зошит містить тести, завдання для самоконтролю, педагогічні вправи до занять з певної теми, творчі завдання. Систематичне застосування робочого зошита сприятиме ефективній роботі здобувачів освіти.
Робочий зошит з дисципліни "Педагогіка (Загальна педагогіка, вікова педагогіка)": для здобувачів освіти денної форми навчання / уклад. : А. К. Бровченко. – Харків, 2021. – 94. с.
Keywords: здобувачі освіти, спеціальна освіта, педагогіка, вікова педагогіка; education seekers, special education, pedagogy, age pedagogy