Розвиток поглядів М. Драгоманова - Губський М. О., М. О.; Калініченко , В'ячеслав (My University, 2024)
Розглядається розвиток світогляду М. Драгоманова, що змінювався відповідно до його особистого розвитку і змінам у зовнішніх політичних обставин. Показано політичний шлях від прибічника федералізму і прагматизму до прибічника незалежності.
Keywords: політика; політичні ідеї; федералізм; незалежність