Використання карт-перцепцій в аналізі стратегій позиціонування провідних університетів країн Західної Європи в міжнародному інформаційному просторі. - Щербак, Ірина (My University, 2020)
У статті проаналізовано ефективність використання карт перцепцій на основі наукових досліджень. Розглянуто використання карт перцепцій при аналізі стратегій позиціонування провідних університетів країн Західної Європи в міжнародному інформаційному просторі, зокрема, на прикладі провідних університетів Бельгії (Левенський католицький університет, Гентський університет, Лувенский католицький університет, Брюсельський університет (ULB), Вільний університет Брюселю (VUB)). Розроблено алгоритм проведення порівняльно-педагогічного аналізу стратегій позиціонування провідних університетів країн Європи в міжнародному інформаційному просторі.
Щербак І. В. Використання карт-перцепцій в аналізі стратегій позиціонування провідних університетів країн Західної Європи в міжнародному інформаційному просторі / І. В. Щербак // Освітні обрії, 2020. – № 1 (50). – С. 52–55.
Keywords: карти перцепцій, стратегічні карти, провідний університет; perception maps, strategic maps, leading university; карты перцепций, стратегические карты, ведущий университет