Сучасні виклики полікультурного виховання майбутніх учителів початкових класів у процесі професійно-педагогічної підготовки - Кузнецова, Оксана (My University, 2025)
Кузнецова О. В. Сучасні виклики полікультурного виховання майбутніх учителів початкових класів у процесі професійно-педагогічної підготовки / О. В. Кузнецова // Актуальні проблеми педагогічної освіти: новації, досвід та перспективи : збірник тез доповідей V Всеукр. наук.-практ. конф.ї з Міжнародною участю (м. Запоріжжя, 24 квітня 2025 р.) / за заг. ред. Л. О. Сущенко. – Запоріжжя : Запорізький національний університет, 2025. – С. 159–161.
Keywords: полікультурне виховання; майбутні учителі початкових класів; професійно-педагогічна підготовка; національна самосвідомість; ідентичність; громадянська позиція; початкова освіта; молодший шкільний вік.; multicultural education, future primary school teachers, professional and pedagogical training, national self-awareness, identity, civic position, primary education, primary school age; future primary school teachers; professional and pedagogical training; national self-awareness; identity; civic position; primary education; primary school age