Інформаційні технології, дистанційне навчання: реалії сьогодення - Отрошко, Тамара; Клєба, Анна (My University, 2024)
У роботі розглядається дистанційне навчання за допомогою використання інформаційних технологій при змішаному, мобільному навчанні, запровадження інноваційних процесів навчання з використанням ігрових та дизайнерських підходів, штучного інтелекту
Отрошко Т. В. Інформаційні технології, дистанційне навчання: реалії сьогодення / Т. В. Отрошко, А. І. Клєба // Integration of Education, Science and Business in Modern Environment: Summer Debates: Proceedings of the 6th International Scientific and Practical Internet Conference (Dnipro, Ukraine, August 1-2, 2024). – Dnipro, 2024. – P. 220–221
Keywords: штучний інтелект, інформаційні технології, дистанційне навчання, геймифікація; artificial intelligence, information technologies, distance learning, gamification