Формування творчої особистості дошкільника засобами музично-ритмічної гімнастики - Пивоваренко, Марина (My University, 2020)
У тезах порушено питання розвитку і виховання, творчої особистості, здатної генерувати нові ідеї, бути винахідливою у вирішенні завдань, оригінальною у прийнятті рішень, вміло демонструвати свій талант у будь-якій діяльності, розкрито терміни «творчість», «дитяча творчість».
Пивоваренко М. С. Формування творчої особистості дошкільника засобами музично-ритмічної гімнастики / М. С. Пивоваренко // Формування творчої особистості в системі освіти й соціальному середовищі: сучасні виклики та інновації : матеріали Регіонал. наук.-практ. конф., 22 квітня 2020 р. / КЗ «Харків. гуманітар.-пед. акад.» ХОР. – Харків, 2020. – С. 210–213.
Keywords: творчість, дитяча творчість, музично-ритмічна гімнастика, дошкільний вік; creativity, children's creativity, musical-rhythmic gymnastics, preschool age; творчество, детское творчество, музыкально-ритмическая гимнастика, дошкольный возраст