Дослідження Кицівського археологічного комплексу в 2018 р. - Квітковський, Віктор; Свистун, Геннадій (My University, 2020)
Наводяться основні підсумки результатів польових археологічних досліджень, проведених в 2018 р. в Кицівському археологічному комплексі.
Квітковский В. І. Дослідження Кицівського археологічного комплексу в 2018 р. / В. І. Квітковський, Г. Є. Свистун // Археологічні дослідження в Україні 2018. – Київ, 2020. – С. 201–203.
Keywords: Кицівський археологічний комплекс, Велике переселення народів, ординський час, салтівська культурно-історична спільність, новий час; Kytsiv archaeological complex, Great migration of peoples, horde times, Saltiv cultural-historical community, new times