Інноваційні форми навчання в процесі екологічної підготовки студентів - Ремзі, Ірина; Ніжевська, Тетяна (My University, 2019)
У тезах розкриті питання щодо можливого вирішення за умов високої екологічної грамотності, компетентності і, що головне, за умов високої екологічної культури особистості. Метою нашої роботи є аналіз напрямків використання ефективних форм навчання в процесі екологічної підготовки студентів.
Ремзі І. В. Інноваційні форми навчання в процесі екологічної підготовки студентів / І. В  Ремзі, Т. В. Ніжевська // Science, research, development № 14. Pedagogika : Miedzynar. nauk.-prakt. konf.: (27.02.-28.02.2019). – Warszawa : Diamond trading tour, 2019. – С. 34-37.
Keywords: інноваційні технології, нетрадиційні форми навчання, проблемне навчання, тренінг; innovative technologies, non-traditional forms of teaching, problem-oriented teaching, training; инновационные технологии, нетрадиционные формы обучения, проблемное обучение, тренинг