Деякі аспекти фасилітаційної функції викладача у процесі професійної підготовки майбутніх педагогів при вивченні лінгводидактичних дисциплін - Полякова, Ірина (My University, 2017)
У статті розглянуто деякі аспекти фасилітаційної функції викладача у процесі професійної підготовки майбутніх педагогів при вивченні лінгводидактичних дисциплін, що відбувається при суб’єктній взаємодії «викладач-студент». Зосереджено увагу на інтеграційних можливостях дисциплін у процесі налагодження педагогічної фасилітації.
Полякова І. В. Деякі аспекти фасилітаційної функції викладача у процесі професійної підготовки майбутніх педагогів при вивченні лінгводидактичних дисциплін / І. В. Полякова // Вісник НЛУ імені Тараса Шевченко : зб. наук. праць. – 2017. – № 1(306). – С. 184–181.
Keywords: професійна підготовка, фасилітація, педагогічна фасилітація, суб’єкт-суб’єктна взаємодія, міждисциплінарна інтеграція, майбутні педагоги початкової ланки освіти; training, facilitation, teacher-facilitation, subject-subject interaction, interdisciplinary integration, future teachers of primary level education; профессиональная подготовка, фасилитация, педагогическая фасилитация, субъект-субъектное взаимодействие, междисциплинарная интеграция, будущие педагоги начального звена образования