Особливості організації освітнього процесу учнів початкових класів в умовах воєнного часу - Кузнецова, Оксана; Кульбач, Людмила (My University, 2023)
Навчання в умовах воєнного стану – це виклик для всіх учасників освітнього процесу, а дистанційне навчання – це інструмент, який дозпомагає індивідуалізувати навчання та дати необхідні знання дітям. Дистанційне навчання може впливати на рівень знань дітей як позитивно, так і негативно, в залежності від багатьох факторів. Учні та вчителі самі мають обрати ті навчальні технології, що зроблять процес навчання захоплюючим та пізнавальним, розставляючи пріоритети між безпекою навчання та налагодженою системою, сучасними інформаційно–комунікаційними технологіями та традиціями.
Кузнецова О. В. Особливості організації освітнього процесу учнів початкових класів в умовах воєнного часу / О. В. Кузнецова, Л. В. Кульбач // Початкова освіта в парадигмі Нової української школи : виклики часу : збірник матеріалів Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Глухів, 27 квітня 2023 р.). – Глухів, 2023. – С. 63–66.
Keywords: воєнний стан, освітній процес, учні початкових класів, дистанційне навчання; martial law, educational process, primary school students, distance learning