Культура безпеки освітян на робочому місці в умовах воєнного стану - Кравченко, А. В.; Рассказова, Ольга (My University, 2022)
У статті розглядаються інноваційні засоби підготовки дітей дошкільного віку з порушеннями розвитку до навчання в новій українській школі. Автори зазначають, що в умовах інклюзивної освіти підготовка до навчання в школі є особливо актуальною для дітей з особливими освітніми потребами. Вони підкреслюють, що інноваційні засоби підготовки дозволяють забезпечити індивідуальний підхід до кожного дитини, створити умови для його всебічного розвитку та успішної адаптації до шкільного навчання.
Кравченко А. В. Культура безпеки освітян на робочому місці в умовах воєнного стану / А. В. Кравченко, О. І. Рассказова // Запровадження інноваційних освітніх практик як засіб підвищення якості національної освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн конф. (м. Харків, 29 листоп. 2022 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради [Електронне видання]. – Харків : ХГПА, 2022. – С. 218–220.
Keywords: інклюзивна освіта, діти з особливими освітніми потребами, дошкільна підготовка, інноваційні засоби; inclusive education, children with special educational needs, preschool training, innovative means