Виховання національної самосвідомості учнів на уроках мовно-літературної галузі в початковій школі - Лонська, Ірина (My University, 2025)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні основи виховання національної самосвідомості учнів на уроках мовно-літературної галузі в початковій школі. У другій частині, дослідницькій, розкривається експериментальна перевірка реалізації педагогічних умов виховання національної самосвідомості учнів на уроках мовно-літературної галузі в початковій школі. The master’s thesis consists of two sections. The first part, theoretical, considers the theoretical foundations of educating students’ national self-awareness in language and literature lessons in primary school. The second part, research, reveals an experimental verification of the implementation of pedagogical conditions for educating students’ national self-awareness in language and literature lessons in primary school.
Keywords: виховання; національна самосвідомість; патріотизм; духовно-моральна ідентичність; учні початкових класів; молодші школярі; мовно-літературна галузь; урок; education; national identity; patriotism; spiritual and moral identity; primary school students; younger schoolchildren; language and literature branch; lesson