Якість художньо-естетичного навчання та виховання як проблема педагогічної науки і практики - Бабиніна, Юлія; Ульянова, Вікторія (My University, 2020)
Aнaлiз нaукoвиx дocлiджeнь cвiдчить, що поняття „якість музичної освіти у вищому педагогічному навчальному закладі, „структура якості музичної освіти у закладах вищої освіти‖ та поняття „художньо-естетичне виховання певним чином розглянуті в психолого-педагогічній та спеціальній літературі, але феномен художньо-естетичного виховання майбутніх учителів художньої культури та майбутніх учителів музичного мистецтва, етики та естетики щe нeдocтaтньo дocлiджeний у пeдaгoгiчнiй тeopiї, і відповідно лише частково вiдoбpaжeний у пpaктичнiй дiяльнocтi вищиx педагогічних акладів освіти.
Бабиніна Ю. Р. Якість художньо-естетичного навчання та виховання як проблема педагогічної науки і практики / Ю. Р. Бабиніна, В. С. Ульянова // Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації : Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів, практичних працівників, молодих учених та студентів (м. Вінниця, 11-12 листопада 2020 р.). – Вінниця : Вінницький кооп. ін-т, 2020. – С. 95–98
Keywords: художньо-естетичного виховання; artistic and aesthetic education