Правове регулювання міжрелігійних шлюбів в українських землях Російської імперії у ХІХ ст. - Васильєв, Станіслав Валерійович (My University, 2024)
Наукове дослідження присвячено правовому регулюванню порядку та умов укладення шлюбу представниками різних релігій в українських землях Російської імперії у ХІХ ст.
Keywords: правове регулювання; укладення шлюбу; релігії; legal regulation; laying the fuck; religion