Робочий зошит з української мови (Синтаксис – складне речення) / - Демченко, Наталя; Лонська, Ірина; Оловаренко, Олена (My University, 2023)
У робочому зошиті містяться навчально-тренувальні вправи й тести до розділу «Синтаксис складного речення» з дисципліни «Українська мова» для здобувачів фахової перед вищої та вищої освіти. Мета укладання робочого зошита – сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань, поглибленому вивченню синтаксичної будови української мови, виробленню та удосконаленню практичних навичок синтаксичного аналізу. Робочий зошит стане у нагоді здобувачам і викладачам ЗФПО та ЗВО. Оцінювання проводиться згідно з порядком оцінювання компетентностей здобувачів освіти.
Робочий зошит з української мови (Синтаксис – складне речення) / уклад. : Н. Демченко, І. Лонська, О. Оловаренко. – Харків, 2023. – 54 с
Keywords: навчально-тренувальні вправи, синтаксис складного речення, здобувачам фахової передвищої освіти, фонетичні, орфографічні , морфологічні та пунктуаційні правила, навички грамотного письма, самоконтроль, оцінювання компетентностей здобувачів освіти; educational and training exercises, syntax of a complex sentence, for students of professional preliminary education, phonetic, orthographic, morphological and punctuation rules, skills of competent writing, self-control, assessment of competencies of students of education