Підготовка майбутнього вчителя музичного мистецтва до інноваційної діяльності. - Башевська, Марина; Литвинова, Ірина; Юришева, Лідія (My University, 2020)
У статті розглядаються шляхи підготовки майбутнього вчителя мистецьких дисциплін до інноваційної діяльності на прикладі опанування предметів вокально-хорового циклу.
Башевська М. Підготовка майбутнього вчителя музичного мистецтва до інноваційної діяльності // М. Башевська, І. Литвинова, Л. Юришева // Scientific achievements of modern society : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф.( Великобританія, Ліверпуль, 01-03 квітня 2020 р.). – Ліверпуль, 2020. – С. 253–262.
Keywords: вчитель музичного мистецтва, хоровий клас, інноваційна діяльність; teacher artistic disciplines, choral class, innovation activity