Формування творчої самостійності майбутніх учителів музики в дистанційному процесі - Дорош, Тетяна; Дорошенко, В. (My University, 2021)
У статті розглянуто проблеми розвитку творчої самостійної роботи майбутніх учителів музики в дистанційному процесі. Зазначено, що методика цієї роботи передбачає застосування нових інформаційних технологій. Надано технічні прийоми, що сприятимуть формуванню творчої самостійної роботи майбутнього фахівця та позитивно впливатимуть на її розвиток
Дорош Т. Формування творчої самостійності майбутніх учителів музики в дистанційному процесі / Т. Дорош, В. дорошенко; Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди / Психолого-педагогічні проблеми вищої і середньої освіти в умовах сучасних викликів: теорія і практика : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 31 березня – 2 квітня 2021 р.). - У 2 -х т. . Харків :Мітра, 2021. - Т. 1.- С. 97−100.
Keywords: майбутній учитель музики, творча самостійність, дистанційний процес; future music teacher, creative independence, distance process; будущий учитель музыки, творческая самостоятельность, дистанционный процесс