Правові засади сучасної держави - Васильєв, Станіслав; Фінін, Георгій; Хряпін, Едуард (My University, 2023)
Методичні рекомендації до самостійної роботи міститься перелік тем індивідуальних навчально-дослідних завдань для кожної теми освітнього компоненту «Правові засади сучасної держави». Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійними програмами «Спеціальна освіта», «Англійська мова», «Соціальна робота», «Інформатика», «Дошкільна освіта».
Правові засади сучасної держави : методичні рекомендації до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / уклад. : С. В. Васильєв, Г. І. Фінін, Е. О. Хряпін ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФО-П Бровін О. В, 2023. – 67 с.
Keywords: методичні рекомендації, самостійна робота, право; methodological recommendations, independent work, law