Формування інклюзивної компетентності майбутніх фахівців соціальної сфери - Печериця, Наталія; Анголенко, Валентина (My University, 2023)
У публікації розкрито важливість формування інклюзивної компетентності майбутніх фахівців соціальної сфери. Розглянуто особливості формування інклюзивної компетентності на основі досвіду Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради у процесі підготовки спеціальності 231 Соціальна робота
Печериця Н. Формування інклюзивної компетентності майбутніх фахівців соціальної сфери / Н. Печериця, В. Анголенко // Інклюзивна освіта: ідея, стратегія, результат : Матеріали ІІІ Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 23–24 квітня 2023 р.) / Упоряд. : З. І. Удич, І. М. Шульга. – Тернопіль : ТНПУ імені В. Гнатюка, 2023. – С. 243–246 с.
Keywords: інклюзивна компетентність, освітня діяльність, соціальна робота, професійна підготовка фахівців соціальної сфери