Впровадження нових видів фітнесу в позааудиторні заняття студентів закладів вищої освіти - Школа, Олена (My University, 2019)
У статті надані матеріали щодо впровадження нових видів фітнесу в позааудиторні заняття студентів закладів вищої освіти.
Школa О. М. Впровадження нових видів фітнесу в позааудиторні заняття студентів закладів вищої освіти / О. М. Школa // Інноваційна педагогіка. – Одеса : Причорномор. н.-д. ін.-т економіки та інновацій, 2019. – Вип. 9. – Т. 3. – С. 52–55.
Keywords: фітнес, студенти, заклади вищої освіти, фізичне виховання, позааудиторні заняття навчальний процес; fitness, students, higher education institutions, physical education, extracurricular activities educational process; фитнес, студенты, высшие учебные заведения, физическое воспитание, внеаудиторные занятия учебный процесс