Методика фізичного виховання дітей дошкільного віку в схемах, таблицях, тезах - Пасічник, С. (My University, 2019)
Методичні настанови спрямовані на вирішення завдань удосконалення професійної підготовки фахівців, які вивчають дисципліну «Методика фізичного виховання» зі спеціальності 012 Дошкільна освіта. Відповідно до освітньої програми подано навчальний матеріал у вигляді тез, схем, таблиць та питань для самоперевірки. Практичний матеріал у додатках містить тематику курсових робіт, тестові завдання підсумкового контролю, питання до екзамену з методики фізичного виховання. Методичні настанови стануть у нагоді педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти, викладачам та студентам спеціальності «Дошкільна освіта».
Методика фізичного виховання дітей дошкільного віку в схемах, таблицях, тезах: методичні настанови / С. О. Пасічник. – Красноград : Сирота Т.В., 2019. – 160 с.
Keywords: Методика фізичного виховання, дошкільна освіта