Проблема формування лексичної сторони мовлення у дітей з порушеннями інтелекту - Самойлова, Ірина; Портянко, Ганна; Луньова, Карина; Каськова, Катерина (My University, 2020)
У статті визначені і охарактеризовані основні аспекти формування лексичної сторони мовлення у дітей з інтелектуальними порушеннями особливостей розвитку мовлення таких дітей. Проаналізовані основні причини виникнення труднощів формування словника у дітей з порушенням інтелектуального розвитку та основні шляхи колекційного впливу у роботі з формування лексичної сторони мовлення.
Проблема формування лексичної сторони мовлення у дітей з порушеннями інтелекту / І. Самойлова, Г. Портянко, К. Луньова, К. Каськова // Scientific achievements of modern society : the 7th International scientific and practiceal conference (Liverpool, 4-6 march 2020). – Liverpool : Cognum Publishing House, United Kingdom, 2020. – Р. 810–815.
Keywords: мовлення, лексична сторона мовлення,діти з порушеннями інтелектуального розвитку, корекційний вплив