До питання про напрями протидії кіберзлочинності - Пироженко, Олександр (My University, 2017)
У роботі акцентовано увагу на зростаючій світовій проблемі – «кіберзлочинності», протидія якій має будуватися через якісну підготовку персоналу, вжиття заходів захисту інформаційно-телекомунікаційної інфраструктури та профілактичну роботу серед населення.
Пироженко О. С. До питання про напрями протидії кіберзлочинності / О. С. Пироженко // Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : матер. Всеукр. наук.-практ. конф.(м. Харків, 15 листопада 2017 р.). - Харків: ХНУВС, 2017. С. 51-53.
Keywords: кіберзлочинність, протидія, кіберзлочин, персонал, профілактика; cybercrime, counteraction, cybercrime, staff, prevention; киберпреступность, противодействие, киберпреступление, персонал, профилактика