Технології розвитку креативних здібностей майбутніх учителів - Пономарьова, Галина; Петриченко, Лариса; Полякова, Ірина; Харківська, Алла (My University, 2019)
Висвітлено теоретичні та методичні засади, сутність розвитку креативних здібностей майбутніх учителів у процесі фахової підготовки. Визначено сутність технологій: управління якістю розвитку креативних здібностей майбутніх учителів у закладі вищої педагогічної освіти; проектування системи виховної роботи в закладах вищої педагогічної освіти щодо розвитку креативних здібностей майбутніх учителів. Обгрунтовано доцільність упровадження комп’ютерних технологій розвитку креативних здібностей майбутніх учителів у процесі навчання. Монографія розрахована на студентів, магістрантів, аспірантів, докторантів, викладачів вищої школи та всіх тих, хто цікавиться проблемою розвитку креативних здібностей фахівців в освітній галузі.
Технології розвитку креативних здібностей майбутніх учителів : монографія / Г. Ф. Пономарьова, Л. О. Петриченко, І. В. Полякова, А. А. Харківська ; Комун. Закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків : Видавець О. А. Мірошниченко, 2019. – 272 с
Keywords: креативні здібності, закладі вищої педагогічної освіти, управління якістю