УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ДО ПЕДАГОГІЧНОГО НАСТАВНИЦТВА - Вільхівська, О. (My University, 2019)
В ході наукового дослідження проаналізовано наукову педагогічну літературу й визначено зміст поняття «педагогічне наставництво». На основі аналізу наукової літератури схарактеризовані сучасні підходи в підготовці майбутніх учителів до педагогічного наставництва. Теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено педагогічні умови управління процесом підготовки майбутніх учителів до педагогічного наставництва.
Keywords: педагогічне наставництво, освіта, здобувачі освіти, вчитель; pedagogical mentoring, education, educators, teacher; педагогическое наставничество, образование, соискатели образования, учитель