Основи генетики. - Упатова, Ірина (My University, 2019)
Дидактичні матеріали практикуму «Основи генетики» розраховані на аудиторну та самостійну навчальну роботу студентів закладів вищої освіти і мають на меті сформувати в них уявлення про основні закономірності успадкування ознак і їх ролі в онтогенетичному розвитку живих організмів. Зміст практикуму укладено відповідно до вимог освітньо-професійної програми 012 Дошкільна освіта, і спрямовано на вирішення завдань вдосконалення фахової підготовки бакалаврів. Запропоновані матеріали укладено для студентів освітнього ступеню «бакалавр», спеціальності 016 спеціальна освіта.
Упатова І. П. Основи генетики : практикум / І. П. Упатова. – Харків, 2019. – 90 с.
Keywords: біологія, генетика, молекулярна біологія, цитологія, ембріологія, онтогенез, генетика людини, медична генетика, психогенетика; biology, genetics, molecular biology, cytology, embryology, ontogenesis, human genetics, medical genetics, psychogenetics; биология, генетика, молекулярная биология, цитология, эмбриология, онтогенез, генетика человека, медицинская генетика, психогенетика