Передумови використання фітнес – технологій в якості засобів фізичного виховання студентської молоді - Школа, Олена; Бойченко, Артем; Суровов, Олексій (My University, 2018)
У статті представлено використання фітнес – технологій в якості засобів фізичного виховання студентської молоді.
Школа О. М. Передумови використання фітнес-технологій в якості засобів фізичного виховання студентської молоді / О. М. Школа, А. В. Бойченко, О. А. Суровов // Збірник наукових праць. Педагогічні науки. – Херсон : ХДУ, 2018. – Вип. 85. – С. 52–56.
Keywords: фітнес-технології, студентська молодь, заклади вищої освіти, засоби фізичного виховання, освітній процес; fitness technologies, student youth, higher education institutions, physical education, educational process; фитнес-технологии, студенческая молодежь, учреждения высшего образования, средства физического воспитания, образовательный процесс