Вплив цифрових технологій дистанційного навчання в процесі фізичного виховання на здобувачів у закладах освіти - Школа, Олена; Макотченко, Ольга; Калініна, Ангеліна (My University, 2024)
У статті розкриті основні переваги та недоліки цифрових технологій дистанційного навчання у навчальних закладах освіти. Визначено найбільш ефективний варіант інтернет-мережі для проведення дистанційного навчання у фізичному вихованні. Виявлено, що дистанційне навчання дозволяє забезпечити безперервність навчального процесу навіть у виняткових випадках, коли фізичне відвідування навчального закладу неможливе. Проаналізовано особливості дистанційної освіти саме в контексті фізичного виховання.
Школа О. Вплив цифрових технологій дистанційного навчання в процесі фізичного виховання на здобувачів у закладах освіти / Олена Школа, Ольга Макотченко, Ангеліна Калініна // Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. ( Київ, 17 жовтня 2024 р.). – Київ, 2024. – № 3. – С. 402-409
Keywords: дистанційне навчання, фізичне виховання, цифрові технології, здобувачі освіти; distance learning, physical education, digital technologies, education seekers