Віртуальний інтерактивний плакат: переваги використання в освітньому процесі - Кисельова, Олеся (My University, 2020)
Педагог повинен уміти орієнтуватись в інформаційному просторі й бути здатним впроваджувати інновації в реальному класі, зокрема дистанційному. У роботі висвітлено суть віртуального інтерактивного плакату. Розглянуто переваги його використання в освітньому процесі.
Кисельова О. Б. Віртуальний інтерактивний плакат: переваги використання в освітньому процесі / О. Б. Кисельова // Інформаційні технології в культурі, мистецтві, освіті, науці, економіці та бізнесі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 22-23 квітня 2020 р.) / М-во освіти і науки України; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. – Київ : КНУКіМ, 2020. – С. 322–324.
Keywords: віртуальний інтерактивний плакат, освітній процес, дистанційне навчання; virtual interactive poster, educational process, distance learning; виртуальный интерактивный плакат, образовательный процесс, дистанционное обучение