Підготовка майбутніх учителів початкових класів до реалізації професійної діяльності в умовах дистанційного навчання - Молчанюк, Ольга Василівна; Борзик, Олена Богданівна; Шинкаренко, А. М. (My University, 2023)
Підготовка майбутніх учителів початкових класів нової генерації до реалізації професійної діяльності в умовах дистанційного навчання має бути систематичною і послідовною, а також, орієнтованою на формування у майбутніх фахівців умінь та навичок ефективного використання цифрових інтерактивних платформ. Наскрізне застосування інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі має стати інструментом забезпечення успіху нової української школи.
Молчанюк О. В. Підготовка майбутніх учителів початкових класів до реалізації професійної діяльності в умовах дистанційного навчання / О. В. Молчанюк, О. Б. Борзик, А. М. Шинкаренко // Соціокультурні та психолого педагогічні аспекти організації освітньо розвиткового простору в сучасному закладі освіти : матеріали Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф. ( Харків, 23 травня 2023 р. ). – Харків, 2023. – С. 281-283
Keywords: дистанційне навчання, початкова школа, сучасний учитель