Математична модель структурно-топологічної оптимізації логістичних мереж - Безкоровайний, Володимир; Нефьодов, Л.І.; Русскін, Володимир (My University, 2021)
Сформульовано постановку і розроблено математичну модель двокритеріальної за показниками витрат і оперативності задачі реінжинірингу трирівневих топологічних структур для об’єднаних пунктів виробництва та переробки. Практичне використання запропонованої моделі дозволить підвищити ефективність логістичних мереж зі зворотними потоками за рахунок зменшення витрат на реінжиніринг з урахуванням показників їхньої оперативності
Безкоровайний В. В. Математична модель структурно-топологічної оптимізації логістичних мереж / В. В Безкоровайний., Л. І. Нефьодов В. М. Русскін // Вісник Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, 2021. – Вип. 95. С. – 178–184.
Keywords: логістична мережа, структура, топологія, модель, оптимізація, реінжиніринг; logistics network, structure, topology, model, optimization, reengineering