Ставлення учнів старших класів до уроків фізичної культури - Криворучко, Н.; Сєдова, О.; Чалий, Вадим (My University, 2017)
У статті відображено результати дослідження, що відображають самооцінку учнів, стан здоров’я, відношення до уроків фізичної культури, визначення необхідності формування знань з фізичної культури.
Криворучко Н. В. Ставлення учнів старших класів до уроків фізичної культури / Н. В. Криворучко, О. О. Сєдова, В. Ю. Чалий // Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення : матеріали тез доповідей ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (22 травня, 2017 р.). – Харків : ХДАФК, 2017. – С. 91-98.
Keywords: школярі, фізична культура, інтерес; schoolchildren, physical education, interest; школьники, физическая культура, интерес