Особливості фахової підготовки майбутніх психолого-педагогічних працівників до роботи в інклюзивному освітньому середовищі в умовах воєнного стану - Тельна, Ольга (My University, 2023)
У тезах доповіді висвітлено проблематику найпоширеніших викликів у підготовці фахівців, здатних планувати, організовувати та проводити ефективну навчально-виховну діяльність у сфері інклюзивної освіти в умовах воєнного стану
Тельна О. А. Особливості фахової підготовки майбутніх психолого-педагогічних працівників до роботи в інклюзивному освітньому середовищі в умовах воєнного стану / О. А. Тельна // Формування життєвої компетентності осіб з особливими освітніми потребами в системі позашкільної, спеціальної та інклюзивної освіти : зб. наук. пр. / Харків. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди. – Харків : ХНПУ імені Г. С. Сковороди, 2023. – С. 251–255.
Keywords: інклюзивна освіта, підготовка фахівців, освітнє середовище, воєнний стан