Теорія і практика управління сучасними освітніми системами - Пономарьова, Галина; Степанець, Іван (My University, 2018)
До збірника Регіональної науково-практичної конференції, що відбулася 25 квітня 2018 року, вміщено матеріали доповідей педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої і загальної середньої освіти, студентів, аспірантів. Тематика збірника охоплює актуальні теоретичні та практичні питання щодо управління сучасними освітніми системами, зокрема такі, як педагогічні завдання, зміст, системоутворювальні чинники й умови ефективної реалізації педагогічного управління.
Теорія і практика управління сучасними освітніми системами : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 квітня 2018 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Петров В. В., 2018 р. – 196 с.
Keywords: управління сучасними освітніми системами, реалізації педагогічного управління