РОЛЬ МУЗИЧНОЇ ОСВІТИ В СУЧАСНОМУ СУСПІЛЬСТВІ - Дорош, Тетяна (My University, 2017)
У тезах зазначено, що пріоритетом музичної освіти є духовний розвиток особистості, яка набуває здатності самостійно й креативно розв’язувати проблемні завдання, адекватно реагувати на виклики сьогодення, утілювати здобуті знання й уміння в практичну діяльність.
Дорош Т. Л. Роль музичної освіти в сучасному суспільстві / Т. Л. Дорош // Сталий розвиток в умовах глобальних викликів : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., Харків 7-8 квітня 2017 р. / Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова та ін. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. – С. 299–300.
Keywords: музична освіта, професійна підготовка; музыкальное образование, профессиональная подготовка; music education, professional training.