Організація виховної роботи в спеціальних закладах освіти - Пєхарєва, Альона; Ільченко, О.В. (My University, 2020)
Навчально-методичний посібник розроблено відповідно до місця та значення дисципліни за структурно-логічною схемою, передбаченою освітньопрофесійною програмою бакалавра. Посібник спрямовано на організацію роботи студентів на лекційних, практичних та семінарських заняттях. Автороми розкрито у повній мірі структуру даної дисципліни, викладено основи виховної роботи у спеціальних закладах освіти, виокремлено особливості виховного процесу у корекційній освіті. До кожного практичного заняття надаються питання для самоконтролю та завдання для самостійної роботи.
Організація виховної роботи в спеціальних закладах освіти: курс лекцій і практичних завдань / уклад. : А. С. Пєхарєва, О. В. Ільченко ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2020. – 166 с.
Keywords: спеціальні заклади освіти, виховна робота, курс лекцій, практичні завдання, виховна робота у спеціальних школах, педагогічні методи спеціальної освіти виховний процес, соціально-педагогічна робота, інклюзивна освіта діти з особливими освітніми потребами