Способи підвищення рухової активності учнів в умовах дистанційного навчання - Упатова, Ірина; Борзик, Олена (My University, 2025)
Метою дослідження є висвітлення способів підвищення рухової активності учнів в умовах дистанційного навчання.
Keywords: учні; дистанційне навчання; рухова активність; students; distance learning; physical activity