Умови підготовки майбутніх педагогів до використання діджитал-технологій в професійній діяльності - Одарченко, Вероніка; Акімова, Олена; Кузнецова, Оксана (My University, 2023)
Прискорений процес активного впровадження діджитал-технологій в освіту вимагає ефективної системи управління цим процесом, а також вимагає від майбутніх педагогів професійних знань і навичок свідомо застосовувати педагогічний потенціал цих технологій задля покращення якості освітнього процесу, а також усебічного розвитку молодого покоління
Одарченко В. І. Умови підготовки майбутніх педагогів до використання діджитал-технологій в професійній діяльності / В. І. Одарченко, О. М. Акімова, О. В. Кузнецова // Digital transformation and technologies for the sustainable development all branches of modern education, science and practice : International scientific and practical conference : MANS w Łomży, 2023. – С. 51–56.
Keywords: діджитал-технології, підготовка майбутніх педагогів, освітнє середовище, заклад вищої освіти, педагогічні умови, професійна діяльність.; digital technologies, training of future teachers, educational environment, higher education institution, pedagogical conditions, professional activity