Альтернативне оцінювання в процесі підготовки майбутніх учителів іноземних мов - Панченко, Віолетта; Гладка, Олена (My University, 2023)
У роботі розкрито сутність поняття “альтернативне оцінювання”, схарактеризовано методи альтернативного оцінювання у процесі організації контролю навчальної діяльності майбутніх учителів іноземних мов. The work reveals the essence of the concept of "alternative assessment", characterizes the methods of alternative assessment in the process of organizing control of educational activities of pre-service English language teachers.
Панченко В. В. Альтернативне оцінювання в процесі підготовки майбутніх учителів іноземних мов / В. В. Панченко, О. В. Гладка // Актуальні проблеми філології та методики викладання іноземних мов у сучасному мультилінгвальному просторі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (Вінниця, 18 жовтня 2023 року). – Вінниця : ТОВ «ТВОРИ», 2023. – С. 71–73.
Keywords: контроль, оцінювання, навчальні досягнення, майбутні вчителі, англійська мова; control, evaluation, educational achievements, future teachers, the English language