Аналітичний погляд на проблему злочинного поводження жінок - Кондратова, Аліна (My University, 2008)
В роботі зроблено теоретичний аналіз стосовно визначення психологічних особливостей злочинного поводження жінок у працях вітчизняних вчених-пенітенціаристів, а також проведено аналіз основних підходів вивчення психологічних особливостей злочинної поведінки жінок у працях вітчизняних вчених-пенітенціаристів.
Кондратова А. В. Аналітичний погляд на проблему злочинного поводження жінок / А. В. Кондратова // Вісник ХНПУ ім. Г. С. Сковороди. Психологія. – Харків: ХНПУ, 2008. – Вип. 25. – С. 90–97.
Keywords: злочинність, поведінка, особистість, самоорганізація, маскулінізація, ресоціалізація; crime, behavior, personality, self-organization, masculinization, resocialization; преступность, поведение, личность, самоорганизация, маскулинизация, ресоциализация