Механізми репродукування гендерних стереотипів у традиційних системах соціального виховання дітей та молоді : історико-педагогічний аспект - Клімчук, Вікторія (My University, 2017)
Розглянуто історико-педагогічний аспект механізмів репродукування гендерних стереотипів у традиційних системах у процесі соціального виховання дітей та молоді
Клімчук В. А. Механізми репродукування гендерних стереотипів у традиційних системах соціального виховання дітей та молоді : історико-педагогічний аспект / В. А. Клімчук // Ґендерна політика очима української молоді : матеріали підсумк. конф. ХІ Регіон. конкурсу молодих вчених, 24 жовт. 2017 р. / Комун. закл. «Харків. гуманітар.- пед. акад.» Харк. облради. – Харків, 2018. С. 102 – 106.
Keywords: соціальне виховання, стереотипи, діти та молодь