НАСЛІДКИ ДИТЯЧОЇ РОЗПЕЩЕНОСТІ У ДОРОСЛОМУ ВIЦI - Хижняк, Марина (My University, 2018)
У статті розглянуто особливості розпещеної особистості, критерії розпещеної поведінки, типи розпещеності, риски її виникнення та способи розпізнавання. Приведено наслідки дитячої розпещеності у дорослому віці.
Хижняк М. В.  Наслідки дитячої розпещеності у дорослому віці / М. В. Хижняк //Інноваційний розвиток національної освіти: стратегія, тактика, виміри змін: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф./ за заг. ред. проф. Р. І. Черновол-Ткаченко, проф. О. І. Мармази, доц. О. Є. Гречаник. — Харків : ТОВ «Планета-Прінт», 2018. — Ч. 1. – С. 274—279.
Keywords: розпещеність, критерії розпещеності, типи розпещеності, риски виникнення розпещеності, тест чотирьох, наслідки розпещеності; pampering, criteria of pampering, types of pampering, risks of pampering’s occurrence, test of four, consequences of pampering; избалованность, критерии избалованности, типы избалованности, риски возникновения избалованности, тест четырех, последствия избалованности