Система оцінювання професійної компетентності керівників ВНЗ - Харківська, Алла (My University, 2009)
У статті розглядається актуальність проблеми розвитку професійно(педагогічно)-управлінської компетентності керівників вищих навчальних закладів. Автором наведено систему оцінювання управлінської компетентності. Дається характеристика її складових та критерії оцінювання даної системи. Отримані дані аналізу професійної компетентності керівника можуть стати основою в плануванні та коректуванні його роботи. К
Харківська А. А. Система оцінювання професійної компетентності керівників ВНЗ / А. А. Харківська // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Сер. 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки : зб. наук. пр. / Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. – Київ : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2009. – Вип. 5. – С. 1–10.
Keywords: компетентність, професійна компетентність керівника вищого навчального закладу, система оцінювання, критерії оцінювання; competence, professional competence of leader of higher educational establishment, evaluation system, evaluation criteria; компетентность, профессиональная компетентность руководителя высшего учебного заведения, система оценивания, критерии оценивания