Основні напрями формування художнього світогляду особистості - Халєєва, Олена; Костіна, Людмила; Поддуда, Ірина (My University, 2022)
У статті розглядається поняття художнього світогляду особистості як стрижня культури, фокусу людського бачення світу, міри розуміння природи та суспільства, соціальних відносин і цінностей, поглядів на світ і своє місце у ньому
Халєєва О. В. Основні напрями формування художнього світогляду особистості / О. В. Халєєва, Л. М. Костіна, І. А. Поддуда // Modern achievements of science and education: зб. праць XVII Міжнар. наук. конф. (м. Нетанія, Ізраїль 22-29 вересня 2022 р.). – Хмельницький : ХНУ, 2022. – С. 57–63.
Keywords: художній світогляд, мистецтво, духовне життя; artistic outlook, art, spiritual life