Формування у студентської молоді здоров’язбережувальної мотивації до занять фізичними вправами (на прикладі настільного тенісу) - Христенко, Дмитро (My University, 2020)
Метою статті є вивчення проблем формування мотивації до здорового способу життя серед студентської молоді під час освітнього процесу. Методи дослідження: аналіз і узагальнення літературних даних за проблемою дослідження, узагальнення досвіду фахівців з фізичного виховання і спорту шляхом бесід, опитування та анкетування, педагогічні спостереження за освітнім процесом студентів.
Христенко Д. О. Формування у студентської молоді здоров’язбережувальної мотивації до занять фізичними вправами (на прикладі настільного тенісу) / Д. О. Христенко // Інноваційна педагогіка / Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій, 2020. – Вип. 21. – Т. 3. – С. 36–38.
Keywords: студенти, здоров’я, настільний теніс, мотивація, освіта, фізична культура, спорт.; students, health, table tennis, motivation, education, physical education, sport; студенты, здоровье, настольный теннис, мотивация, образование, физическая культура, спорт