Використання дистанційного навчання в музично-педагогічній освіті - Жога, Руслан (My University, 2021)
У тезах розглядається питання використання дистанційного навчання в музично-педагогічній освіті. Зазначено, що значне прискорення науково-технічного прогресу призводить до того, що знання, отримані в закладі вищої освіти через кілька років застарівають, стають не актуальними. Акцентовано на тому, що для підвищення ефективності процесу освіти та самоосвіти особливе значення мають дистанційні технології навчання, побудовані на основі комп’ютерних мереж.
Жога Р. А. Використання дистанційного навчання в музично-педагогічній освіті / Р. А. Жога // Science and practice, actual problems, innovations : The VIII International Science Conference (Amsterdam, Netherlands, november 09–12, 2021). – Amsterdam, 2021. – P. 312–314.
Keywords: дистанційне навчання, ефективність освітнього процесу, музично-педагогічній освіта, інформатизація освіти