Показові, пробні заняття та інші види діяльності з дітьми раннього та дошкільного віку - Оніщук, Тетяна; Ярославцева, Мілена; Осипова, Тетяна; Капустіна, Олена (My University, 2025)
У методичних настановах висвітлено основні аспекти організації практики «Показові, пробні заняття та інші види діяльності з дітьми раннього та дошкільного віку». У роботі представлено особливості та загальні положення організації і проведення цього виду практики. Матеріали спрямовані на вирішення завдань удосконалення якості професійної підготовки майбутніх фахівців за напрямом підготовки «Дошкільна освіта». Рекомендовані матеріали можуть бути використані здобувачами освіти та викладачами закладами фахової передвищої педагогічного профілю.
Keywords: показові та пробні заняття; діти раннього та дошкільного віку; здобувачі фахової передвищої освіти; заклад дошкільної освіти; demonstration and trial classes; children of early and preschool age; students of professional pre-higher education; preschool education institution