Рedagogical conditions as an applied problem of personal creative selfrealization in music education - Smorodskyi, Vitalii; Tsuranova, Oksana; Smorodska, Maryna; Zimohliad, Nataliia; Stepanova, Olesia (My University, 2023)
У статті визначено базову концепцію дослідження відповідно до методології особистісно-діяльнісного, культурологічного та акмеологічного підходів. Розроблено та впроваджено систему педагогічних умов творчої самореалізації особистості в додатковій музичній освіті засобами пісенно-інструментального мистецтва. Створено науково обґрунтовану модель педагогічної системи додаткової музичної освіти як засобу творчої самореалізації особистості. Розкрито можливості монографічного методу дослідження особливостей процесу творчої самореалізації особистості в додатковій музичній освіті
Рedagogical conditions as an applied problem of personal creative selfrealization in music education / Vitalii Smorodskyi, Oksana Tsuranova, Maryna Smorodska, Nataliia Zimohliad, Olesia Stepanova // Synesis / Universidade Católica de Petrópolis. – Rio de Janeiro,2023. – Vol. 15. – No 1. – P. 382–391.
Keywords: вища освіта, система освіти, музична освіта, творча самореалізація особистості; higher education, education system, musical education, creative self-realization of the individual